Over ons


Greendale Rubber is een handelsonderneming en importeur van technische rubber-, kunststof producten. Een familiebedrijf waar service en de klant centraal staan.

Wij importeren materiaal uit verschillende Europese landen. Omdat wij rechtstreeks inkopen bij de fabrikanten kunnen wij onze producten snel en tegen scherpe prijzen leveren. Ook zijn wij importeur in Nederland van het Italiaanse merk Tovo Gomma, fabrikant van rubber (half)fabrikaten, celrubber en plaatmateriaal.

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlang ervaring in de rubber- en kunststofindustrie en kunnen u advies geven en/of helpen bij het maken van de juiste productkeuze.

Producten

Greendale Rubber heeft een breed assortiment rubber- en kunststof producten van hoogwaardige kwaliteit en tegen zeer gunstige prijzen. Veel van onze producten zijn uit voorraad leverbaar.

Wij leveren aan bedrijven en particulieren. Wilt u een meter of een volle rol, zoekt u materiaal met een keurmerk of moet het voldoen aan bepaalde milieueisen? Bij ons bent u altijd aan het goede adres.

Wij leveren onder andere profielen, snoeren, slangen, vloeren, lopers, platen, matten, PVC en PE, buizen, fittingen, koppelstukken, lijmen, siliconen, celrubber etc.

Maatwerk

Wij kunnen naast ons standaard assortiment ook maatwerk producten leveren. Snijwerk, stansproducten, profielen op maat, alles is mogelijk. Neemt u hiervoor contact met ons op. Wij denken graag met u mee en maken vrijblijvend voor u een offerte.

Contact

Kunt u het materiaal dat u zoekt niet op onze website vinden? Heeft u vragen of wilt u advies? Neem contact met ons op.
Wij zijn u graag van dienst.

Kwaliteit

Al onze producten zijn van
hoogwaardige kwaliteit

Maatwerk

Snijden, stansen, waterstralen of
profielen op maat. Alles is mogelijk

Veilig betalen

Eenvoudig online betalen met
beveiligde SSL verbinding

Onze website maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Klik hier om onze privacy verklaring te lezen.