Stansen en (waterstraal) snijden

Wij kunnen alle soorten rubber, siliconen en kunststoffen voor u stansen, snijden en waterstraal snijden. Ook materiaal met inlagen of (dubbelzijdig) zelfklevend. U kunt bij ons terecht voor enkele stuks en voor grote aantallen.

Door gebruik te maken van de nieuwste computergestuurde apparatuur en machines kunnen wij zowel eenvoudige als gecompliceerde stans- en/of snijstukken verwerken.

Stansen

Pakkingen, afdichtingen, ringen, mangatpakkingen, flensafdichtingen of andere soorten maatwerk? Wij kunnen het voor u stansen. Wij hebben verschillende stansvormen met  standaard maten beschikbaar. Ook kan, op basis van uw tekening, een stansmes speciaal voor u op maat gemaakt worden.

Waterstraal snijden

Deze snijtechniek is zeer nauwkeurig, ook op flexibele materialen. Omdat er bij het snijden geen warmte vrijkomt blijft het materiaal in optimale vorm en treedt geen verkleuring of ververvorming op.  De computergestuurde machine zorgt voor een constante snede van hoge kwaliteit zonder rafels.

Offerte

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op, wij maken graag voor u geheel vrijblijvend een offerte.


 

Kwaliteit

Al onze producten zijn van
hoogwaardige kwaliteit

Maatwerk

Snijden, stansen, waterstralen of
profielen op maat. Alles is mogelijk

Veilig betalen

Eenvoudig online betalen met
beveiligde SSL verbinding

Onze website maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Klik hier om onze privacy verklaring te lezen.